A Novaerus készülékek a felhasználási helytől és céltól, valamint a fertőzési kockázat mértékétől függően többféle teljesítményben és szolgáltatási csomaggal érhetők el, melynek szakszerű kiválasztását díjmentes tanácsadással segítjük (higiénés kockázatanalízis).

A javasolt szolgáltatáscsomagot már az első egyeztetés során meg tudjuk határozni, ez alapján pedig megadjuk a készülékek vételárát is. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot Elérhetőségeink alatt!

Ha igényt tart a díjmentes kockázatanalízisre, akkor ennek keretében felmérjük a védendő helyiségeket, ami történhet helyszíni bejárás során, telefonos egyeztetés keretében, esetleg alaprajz vagy fotók alapján és meghatározzuk a levegőfertőtlenítéssel elérendő célokat (pl. fertőzési kockázat csökkentése, kellemetlen szagok mérséklése). A helyiségek alapterülete, szellőzési viszonyai, bútorozása, használatuk jellege, a személyforgalom és a benntartózkodók átlagos száma mind hatással vannak a fertőzési kockázatra, melyek alapján javaslatot teszünk a készülékek típusára, számára és elhelyezésére is.

A kockázatanalízis alapján egyúttal az is meghatározható, hogy mely helyiségek igényelnek azonnali védelmet és melyek azok, amelyek esetében elegendő a beltéri levegő kezelését egy későbbi fázisban megvalósítani.