Légzőszervi betegségek

Rengeteg légúti és légzőszervi betegséget ismerünk és a lakosság magas aránya szenved tőlük. A megbetegedések természete annyira nagy mértékben különböző lehet, hogy meg sem próbálunk részletes áttekintést adni róluk. Példának elég, ha belegondolunk, hogy az idült allergiás légúti panaszok ugyanúgy ebbe a kategóriába tartoznak, mint egy balesetet követő tüdőkárosodás, vagy a rosszindulatú daganatok. Ami összeköti ezeket a betegségeket, az az, hogy általuk az életfontosságú légzési folyamat károsodik, a légzőszervrendszer teljesítőképessége, kapacitása csökken.

Csökkent erőtartalékokkal természetesen lehet élni, a betegség kiterjedése, a károsodás mértéke határozza meg, hogy mennyire súlyos mértékben korlátozza elszenvedőjét életvitelében. A problémát a megfelelő tüdőkapacitás hiánya akkor okozza, amikor a szervezetünknek erején felül kell teljesítenie, de nincs honnan merítenie.

Például amíg egy átlagos egészségi állapotú ember számára egy szezonális felső légúti hurut legfeljebb nyugtalan éjszakákat, vagy 1 hét betegszabadságot okoz, addig ugyanez egy a hétköznapjait is palackos oxigén segítségével átvészelő idős, tüdőbeteg ember életében könnyen drámai fordulatot jelenthet. Ez természetesen egy szélsőséges példa, de a lényeg jól látszik belőle: azoknak, akik csökkent légzőszervi tartalékokkal élik az életüket, különösen vigyázniuk kell és nem szabad kiszolgáltatniuk magukat valamilyen olyan körülménynek, ami tovább ronthatja állapotukat, mert a hatások összeadódása végzetessé válhat. Egy konkrét példával élve, a COPD-s betegek tüneteinek súlyosbodását (exacerbáció) leggyakrabban felső légúti vírusfertőzés, illetve az alsó légutak fertőzése okozza.

A Novaerus technológiában az a nagyszerű, hogy számára lényegtelen, mi okozza a légzőrendszer irritációját vagy megbetegedését; ha az adott anyag a levegőben van, akkor a Novaerus segít hatékonyan fellépni a káros hatások ellen, nem válogat.

Ha Ön aggódik saját vagy valamelyik szerette egészségi állapotáért, mostantól fellélegezhet! A harcokat többé nem kell egyedül megvívnia, a Novaerus a segítségre lesz!

A Novaerus plazmamező elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és penészgombákat, és hatékonyan roncsolja a pollenek és poratkák felületén lévő, allergiát okozó fehérjeláncokat, valamint az asztmás rohamot kiváltó, irritáló szerves anyagokat is.