Loading...

Mire használható?

COVID-19

Folyamatos levegőfertőtlenítés

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és penészgomba spórákat is, legyen akár Influenza vagy MRSA

Bővebben

Allergia
és asztma

Ne hagyja, hogy betegsége tönkretegye nyugodt pihenését vagy munkája hatékonyságát! Nyugodtan fellélegezhet, van megoldás!

Bővebben

Légzőszervi betegségek

Krónikus légzőszervi megbetegedésben szenved?
A Novaerus levegőfertőtlenítő segít megelőzni állapota súlyosbodását!

Bővebben

Immunhiányos állapot

Egy legyengült védekezőképességű ember számára már egy hétköznapi fertőzés is kritikus következményekkel járhat.

Bővebben

Nem csak a levegőbe beszélünk!

Minden, az oldalon szereplő, hatékonysággal kapcsolatos adatot független laboratóriumi és klinikai tesztek támasztanak alá, melyeket ide kattintva tekinthet meg.
Érdekel! Hogyan lehet az enyém?

Mi az a Novaerus?

A felhasználóbarát kialakítású és gazdaságosan üzemeltethető NOVAERUS légtisztító forradalmian új védelmet biztosít a kórokozók, allergének és kellemetlen szagok ellen. Professzionális egészségügyi készülék a Nemzeti Népegészségügyi Központ által tesztelt és igazolt hatásmechanizmussal!
Bővebben

novaerus_flower_efebe7_3

Hogyan működik?

A beépített ventilátor a kórokozókat és a szennyező anyagokat a készülékbe juttatja, ahol a szabadalmaztatott plazmamezőn áthaladva megsemmisülnek, majd a megtisztított levegő visszakerül a védendő légtérbe. Mindez cserélendő filterek vagy ártalmas vegyszerek felhasználása nélkül.
Bővebben

Termékeink

Protect 200

A folyamatos működésre tervezett Protect 200 típusú készülék ideális választást jelent kis méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre.
Az egyfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású, extra csendes működésű készülék falra rögzítve vagy asztalra állítva használható a beltéri levegőminőség javítására.

BŐVEBBEN

Protect 800

A folyamatos működésre tervezett Protect 800 típusú készülék ideális választást jelent közepes méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre.
A kétfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású készülék falra rögzítve vagy asztali állványra helyezve is használható a beltéri levegőminőség javítására.

BŐVEBBEN

Rólunk mondták

Referencialistánkat és a partnereinknél készült fényképeket ide kattintva tekintheti meg.

Partnereink

A Novaerus plazmatechnológiás levegőfertőtlenítőket széles körben használják az egészségügyi ellátás teljes spektrumában, irodákban vagy akár az élelmiszeripar területén, itthon és külföldön is egyaránt.