Háziállatok a lakásban

Szőrös, vagy tollas barátai számára nem mindenki tudja megoldani, hogy külön lakórészben legyenek elhelyezve. A lakásban való állattartásról erősen megoszlanak a vélemények, de kétségtelen, hogy igen elterjedt életmóddá vált az állatokkal való együttélés.

A házi kedvencek az emberi pszichére gyakorolt pozitív hatásaik mellett nyilvánvalóan fokozzák az adott élettér szennyező anyagokkal (pl.: kórokozókkal, atkákkal, állati fehérjékkel) való terhelését. Általában a negatív megítélésnek is – ami gyakran az állattartó számára kimondatlanul marad – ez a plusz szennyezettség áll a hátterében és ez emel láthatatlan falat az állatbarátok és a többi ember közé.

A fenntartások alapja lehet pusztán esztétikai jellegű probléma, például zavaró szőr- vagy tollcsomók felbukkanása váratlan helyeken, vagy más jellegű kellemetlenség is, mint egy kiadós séta utáni ázott kutyaszag, vagy a nem teljesen friss almok szaga.

Sokkal nagyobb probléma azonban, ha háziállatunk betegség okozójává válik. Rengeteg allergiás megbetegedés hátterében áll valamilyen állati eredetű allergén, ám ezek nemcsak allergiát okozhatnak, hanem más légúti-légzőszervi megbetegedés, például az asztma tüneteit is súlyosbíthatják az általuk kiváltott légúti nyálkahártya irritációval.

Valóban választania kell barát és állat-barát között? Nyugodtan fellélegezhet, problémájára a Novaerus jelent megoldást!

A készülék szabadalmaztatott plazmamezője kivételes minőségűre képes tisztítani a levegőt és ez nem csak a kórokozók és más szennyező anyagok, de a kellemetlen szagok eltávolítását is jelenti.

Hogyan működik?