Mire használható?

COVID-19

Folyamatos
levegőfertőtlenítés

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és penészgomba spórákat is, legyen akár Influenza, Covid-19, Norovírus vagy MRSA.

Bővebben

Allergia
és asztma

Ne hagyja, hogy betegsége tönkretegye nyugodt pihenését vagy munkája hatékonyságát! Nyugodtan fellélegezhet, van megoldás!

Bővebben

Légzőszervi
betegségek

Krónikus légzőszervi megbetegedésben szenved? A Novaerus levegőfertőtlenítő segít megelőzni állapota súlyosbodását!

Bővebben

Immunhiányos
állapot

Egy legyengült védekezőképességű ember számára már egy hétköznapi fertőzés is kritikus következményekkel járhat.

Bővebben

Háziállatok
a lakásban

A Novaerus segít megvédeni otthonát a házi kedvencek által behurcolt kórokozóktól és megszünteti a kellemetlen szagokat.

Bővebben

Termékeink

Protect 200

A folyamatos működésre tervezett Protect 200 típusú készülék ideális választást jelent kis méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre.
Az egyfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású, extra csendes működésű készülék falra rögzítve vagy asztalra állítva használható a beltéri levegőminőség javítására.

BŐVEBBEN
protect800

Protect 800

A folyamatos működésre tervezett Protect 800 típusú készülék ideális választást jelent közepes méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre.
A kétfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású készülék falra rögzítve vagy asztali állványra helyezve is használható a beltéri levegőminőség javítására.

BŐVEBBEN
Kérjen díjmentes konzultációt!