Loading...

Mire használható?

COVID-19

Folyamatos levegőfertőtlenítés

Elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és penészgomba spórákat is, legyen akár Influenza vagy MRSA

Allergia
és asztma

Ne hagyja, hogy betegsége tönkretegye nyugodt pihenését vagy munkája hatékonyságát! Nyugodtan fellélegezhet, van megoldás!

Légzőszervi betegségek

Krónikus légzőszervi megbetegedésben szenved?
A Novaerus levegőfertőtlenítő segít megelőzni állapota súlyosbodását!

Immunhiányos állapot

Egy legyengült védekezőképességű ember számára már egy hétköznapi fertőzés is kritikus következményekkel járhat.

Nem csak a levegőbe beszélünk!

Minden, az oldalon szereplő, hatékonysággal kapcsolatos adatot független laboratóriumi és klinikai tesztek támasztanak alá, melyeket ide kattintva tekinthet meg.
Érdekel! Hogyan lehet az enyém?

Mi az a Novaerus?

A felhasználóbarát kialakítású és gazdaságosan üzemeltethető NOVAERUS légtisztító forradalmian új védelmet biztosít a kórokozók, allergének és kellemetlen szagok ellen. Professzionális egészségügyi készülék a Nemzeti Népegészségügyi Központ által tesztelt és igazolt hatásmechanizmussal!

novaerus_flower_efebe7_3

Hogyan működik?

A beépített ventilátor a kórokozókat és a szennyező anyagokat a készülékbe juttatja, ahol a szabadalmaztatott plazmamezőn áthaladva megsemmisülnek, majd a megtisztított levegő visszakerül a védendő légtérbe. Mindez cserélendő filterek vagy ártalmas vegyszerek felhasználása nélkül.

Termékeink

Protect 200

A folyamatos működésre tervezett Protect 200 típusú készülék ideális választást jelent kis méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre.
Az egyfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású, extra csendes működésű készülék falra rögzítve vagy asztalra állítva használható a beltéri levegőminőség javítására.

protect800

Protect 800

A folyamatos működésre tervezett Protect 800 típusú készülék ideális választást jelent közepes méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre.
A kétfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású készülék falra rögzítve vagy asztali állványra helyezve is használható a beltéri levegőminőség javítására.

Rólunk mondták

Mióta a Novaerus levegőfertőtlenítő technológia a tüdőosztályon üzemel – szemben a korábbi évek trendjeivel –, nem törtek ki járványok és a levegő-minőség javulás egyértelműen érzékelhető; a kellemetlen, bántó szagok mostanra gyakorlatilag megszűntek.
Dr. Egerszegi Sándor, Osztályvezető Főorvos, Uzsoki Utca Kórház, Tüdőbelgyógyászat

Lányomat 2018 őszén diagnosztizálták leukémiával, ami miatt csontvelőátültetésre volt szüksége. A beültetést követően az otthoni lábadozás időszakában nagyon fontos volt a fertőzések megelőzése, ebben segített a Novaerus NV200-as készülék, melyet steril szobájában helyeztünk el. Egy olyan közeli ismerősöm tájékoztatott erről a lehetőségről, aki már 30 éve az egészségügyben dolgozik. Megtudtam, hogy a Novaerus-t kórházukban orvosilag tesztelték. Azokban a kórtermekben, ahol használták, az influenzajárvány ideje alatt senki sem kapta el a betegséget. Ezek az információk teljes mértékben meggyőzőek voltak számomra. Sajnálom, hogy – a betegek hozzátartozóival való beszélgetéseim alapján – egyenlőre még csak kevesen tudnak erről a lehetőségről! Mindenkinek szívből ajánlom!
Schumicky György Lászlóné

Schumicky Flóra, Zirc

“Fillérekből biztonság a kórházakban: Napi 300 Ft-ból megmenthető lenne sok beteg élete”
Helyszíni riport és szakértői vélemény az Uzsoki Utcai Kórházból.
A videó megtekinthető a Hasznos dokumentumok oldalon!

TV2 Tények riport, 2016. április 13.
Referencialistánkat és a partnereinknél készült fényképeket ide kattintva tekintheti meg.

Partnereink

A Novaerus plazmatechnológiás levegőfertőtlenítőket széles körben használják az egészségügyi ellátás teljes spektrumában, irodákban vagy akár az élelmiszeripar területén, itthon és külföldön is egyaránt.