Irodai felhasználás

Egészségügyi felhasználás

Fogászati helyiségek

Irodai felhasználás

Orvosi rendelők

A NOVAERUS plazmatechnológiás levegőfertőtlenítő berendezések jelenleg a legmodernebb, leghatásosabb és legbiztonságosabb folyamatos levegőfertőtlenítési technológiát képviselik, ami azt jelenti, hogy a kezelések közben képesek elpusztítani az aeroszolokkal a levegőbe kerülő kórokozókat. A készülék más megoldásokhoz, pl. ózonos fertőtlenítéshez képest az emberekre nézve nem jelent veszélyt, a felületeket, eszközöket és az alkalmazott anyagokat nem károsítja.

Az irodák és különféle munkaterek általában egylégterű helyiségek, melyekben többen is tartózkodnak. A baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók a légáramlatokkal könnyedén átterjedhetnek egy beteg munkatársról az egészségesekre. A zárt és rosszul szellőztetett munkaterek szintén elősegíthetik a munkahelyen kialakuló fertőzések kockázatát.

A járóbeteg-szakellátás során fokozott mértékű az infekciós kockázat a nagy számú legyengült immunrendszerű és fertőző betegek miatt, akik akár több órán keresztül is, gyakran zárt és rosszul szellőztetett helyeken várnak a kezelésre. Ez a környezet nem csak a fertőző betegségek kockázatát növeli az egészségügyi személyzet és más betegek körében, hanem a kezeléssel járó új fertőzések megszerzésének esélyét is.