Hol használható?

Egészségügyi ellátás

Védekezzen a levegőben terjedő baktériumok és vírusok ellen
a Novaerusszal és előzze meg
a kórházi fertőzéseket!

Irodák és közösségi terek

Szeretne javítani munkájának hatékonyságán? Tegye
kellemesebbé és egészségesebbé munkahelyét a Novaerusszal!

Gondozó otthonok

Gondoskodjon a bentlakók
és a dolgozók egészségéről!
A Novaerusszal megelőzheti
a járványok kialakulását.

Hogyan kérhetek díjmenetes helyszíni felmérést?

A tisztább levegő egyúttal
tisztább kezeket és felületeket is jelent

Egészítse ki a hagyományos higiénés eljárásokat (felületek fertőtlenítése, kézmosás) a beltéri levegő folyamatos tisztításával!

A Novaerus plazma bizonyítottan elpusztítja a levegőben terjedő baktériumokat, vírusokat és penészgomba spórákat és egyúttal semlegesíti a polleneket, poratkákat, kellemetlen szagokat és káros légszennyező anyagokat is.

A levegőfertőtlenítés jelentősége

Életünk 80-95%-át beltéri helyiségekben töltjük, ahol naponta több mint 10 m3-nyi levegőt lélegzünk be. A beltéri levegő akár
10-szer szennyezettebb is lehet, mint a kültéri, ugyanis nagymértékben felhalmozódhatnak benne illékony szerves vegyületeket, vírusok, pollenek és különböző mikroorganizmusok: baktériumok és penészgomba spórák. Ezek a szennyező anyagok fertőző betegségeket, asztmát, allergiát, fejfájást és irritációt okozhatnak.

Termékeink

Defend 1050

A nagy kiterjedésű, magas fertőzési kockázatú légterek gyors kezelésére kifejlesztett Defend 1050 készülék a Novaerus plazma és egy háromlépcsős Camfil® szűrőrendszer kombinációjával biztosítja a legmagasabb fokú fertőtlenítést és részecskeszűrést. A szabadon álló kivitelű készülék kerekei segítségével könnyen a kívánt helyszínre mozgatható.

Protect 800

A folyamatos működésre tervezett Protect 800 típusú készülék ideális választást jelent közepes méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre.
A kétfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású készülék falra rögzítve, asztalra állítva vagy gördíthető állványra helyezve is használható a beltéri levegőminőség javítására.

Protect 200

A folyamatos működésre tervezett Protect 200 típusú készülék ideális választást jelent kis méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre.
Az egyfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású, extra csendes működésű készülék falra rögzítve vagy asztalra állítva használható a beltéri levegőminőség javítására.

Bizonyított hatékonyság

99,99%-kal kevesebb BAKTÉRIUM

99,99%-kal kevesebb
VÍRUS

99,85%-kal kevesebb PENÉSZGOMBA

98,6%-kal kevesebb ILLÉKONY SZERVES VEGYÜLET

kevesebb ALLERGÉN

kevesebb
SZAG

Ellenőrzött

A Novaerus több mint 50 laboratóriumi és klinikai vizsgálatban bizonyult hatékonynak a levegőben található vírusokkal, baktériumokkal, penészgomba spórákkal, szerves illékony vegyületekkel (pl. formaldehid és toluol), allergénekkel és szagokkal szemben. Készülékeink fertőzésekkel szembeni hatékonyságát valós körülmények között végzett esettanulmányok is bizonyítják.

Biztonságos

A Novaerus plazma folyamatosan is biztonságosan használható a betegek és a személyzet környezetében, melyet több tucat független teszt is tanúsít. Orvostechnikai készülékeink nem csak az UL nemzetközi tanúsító szervezet és a Nemzeti Népegészségügyi Központ minősítésével rendelkeznek, de világszerte egészségügyi intézmények százainak bizalmát is élvezik. 

Influenza A vírus

A Defend 1050-es készülék hatékonyan távolította el az Influenza A vírust a tesztkamrában lévő levegőből; 20 perc után 99,9 %-os csökkenést ért el maximális teljesítmény mellett.

Methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA)

Négy óra alatt a Protect 800-as készülék eltávolította a methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA) baktérium 99,99 %-át.

Clostridium difficile spóra

A Defend 1050-es készülék az első 20 percben 99,6 %-os hatékonysággal távolította el a C. difficile baktériumokat a levegőből, ezt követően pedig 99,9 %-os hatékonyságot ért el 40 perc működés után.

Rólunk mondták

Mióta a Novaerus levegőfertőtlenítő technológia a tüdőosztályon üzemel – szemben a korábbi évek trendjeivel –, nem törtek ki járványok és a levegő-minőség javulás egyértelműen érzékelhető; a kellemetlen, bántó szagok mostanra gyakorlatilag megszűntek.
Dr. Egerszegi Sándor, Osztályvezető Főorvos, Uzsoki Utca Kórház, Tüdőbelgyógyászat

A készülékek működése egyértelműen javította a levegő minőségét, a korábban érezhető kellemetlen szagok jelentősen csökkentek, illetve megszűntek. A készülékek zajhatása nem jelentős, a betegek nyugalmát nem zavarja.

Dr. Zöllei Magdolna, Osztályvezető Főorvos, Szegedi Tudományegyetem, I. sz. Belgyógyászati Klinika
“Fillérekből biztonság a kórházakban: Napi 300 Ft-ból megmenthető lenne sok beteg élete”
Helyszíni riport és szakértői vélemény az Uzsoki Utcai Kórházból.
A videó megtekinthető a Dokumentumtárban!
TV2 Tények riport, 2016. április 13.
Referencialistánkat és a partnereinknél készült fényképeket ide kattintva tekintheti meg.

Partnereink

A Novaerus plazmatechnológiás levegőfertőtlenítőket széles körben használják az egészségügyi ellátás teljes spektrumában, irodákban vagy akár az élelmiszeripar területén, itthon és külföldön is egyaránt.